תופעות לואי חמורות- לד"ר ולמבינים שבניכם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/06/2007 | 18:48 | מאת: shosy2

לאאחר התאבדותו של בני בערך לפני שנה התחלתי טיפול ברסיטל. 2 כדורים ליום. בחודש האחרון החליף לי הפסיכיאטר את הכדורים לוונלה. 2 בבוקר 2 בערב. מאז שהתחלתי עם הכדורים האלה כבר 3 שבועות בערך יש לי תופעות לואי. לא יודעת אם לשייך אותם לכדור או לעובדה שבעוד שבועים יהי יום השנה למותו של הבן. התופעות הם כאלו: שינה מרובה עד כדי אי שמיעת השעון בבוקר והתעוררות מאוחרת. כמעט כל יום מאחרת לעבודה. דבר שקודם לכן לא קרה. היתי מתעוררת בניחותא.מחשבות על מוות , לא שמתכוונת להתאבד אבל כל הזמן יש לי הרגשה כאילו אוטוטו אני עומדת למות בקרוב.ומה קורה למעלה וכזה. אובססיות לדבי בן הזוג שלי שלא אמורים להיות. חלומות לא מוסברים. מחשבות כאילו יאללה שהכל יגמר ושלא אכפת לי שיגמר. כאילו יאלה אני בת 50 מציתי את החייים. האם זה קורה עם החלפת כדורים ?

27/06/2007 | 23:36 | מאת: מירי 2

shosy2 יקרה, דבר ראשון אני רוצה ליידע אותך שהפורום החשוב הזה כרגע אינו פעיל. ד"ר הידש לא מנהל אותו יותר וטרם נמצא לו מחליף. אתן לך קישור לפורום של מתמודדים שמשוחחים ביניהם (רובם חברי הפורום הזה)בניהולו של דור- שאיננו רופא אך יש לו ידע רבבכל נושא התרופות הפסיכיאטריות. אך קודם כל ברצוני להתייחס לדברים שכתבת- לי נשמע שמה שאת מתארת כתופעות לוואי אינן כאלה, אלה כפי שסברת- תגובה של החרפה דיכאונית כחלק מתהליך האבל על בנך ובסמוך ליום השנה למותו. יתכן ואת צריכה להתייעץ בקשר למינון מוגבר בתקופה זו. אך יותר מכך נראה לי שכדאי לך להיות בקשר של שיחות עם מטפל/ת טוב/ה מפני שאת חווה דבר קשה מנשוא ואינך צריכה להיות עם זה לבד. בוודאי שלא בימים אלה. היי חזקה ובעיקר טובה וקשובה לעצמך ולצרכייך. מירי.

27/06/2007 | 23:42 | מאת: מירי 2

הנה הקישור http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=27032