תרופות ועוד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/06/2007 | 01:35 | מאת: שמואל

לפני מס' שבועות הפסקתי בהדרגה סרוקסט בו השתמשתי מס' חודשים עם תופעות לוואי לא נעימות. במקביל השתמשתי בקלונקס 0.5 מ"ג כחצי שנה. לאחר הפסקת סרוקסט נשארתי רק עם קלונקס כאשר הצורך בתרופה הלך וגבר כך שנזקקתי ל 1 מ"ג ביום או 0.75 מ"ג ביום. כדי להיגמל מקלונקס עברתי ל 5 מ"ג אסיוול וירדתי 1 מ"ג כל שבוע ובמקביל רופא החליט לעבור לציפראלקס 10 מ"ג אותו אני נוטל כיום במינון 10 מ"ג 10 ימים. היום אני נוטל 3 מ"ג אסיוול בערב ועדיין בבוקר חש צורך לעוד כדור עקב כאבי שרירים עזים ברגליים והידיים. ממה לדעתך נובעים כאבי השרירים וחוסר האיזון? האם הציפראלקס עדיין לא השפיע או שמינון האסיוול קטן מידי?

17/06/2007 | 21:59 | מאת: rivka

כיצד ניתן להפחית את השפעת ההשמנה של תרופת הזיפרקסה והאם יש תרופה אחרת מקבילה לה שאינה גורמת לתופעות ההשמנה