OCD

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/06/2007 | 16:01 | מאת: רוצה לדעת

שלום רב! אובחנתי כסובלת OCD והפסיכאטר נתן לי ציפרלקס , אבל שחיפשתי חומר על כדור נרשם שהוא מיועד לחרדות ודיכאון ולא לOCD. אני מעט חוששת אני לוקחת כרגע חצי כדור במשך שבוע ואמורה מחר לעלות לכדור שלם. בינתיים אין שום הבדל? אשמח לשמוע אינפורמציה לגבי הנושא . תודה

16/06/2007 | 23:13 | מאת: tangush

לפי המאמר OCD שייך לתופעות החרדה ולכן תרופות ממשפחת ה-SSRI כולל גם ציפרלקס מתאימים לטיפול ראי בקישור הבא: http://www.infomed.co.il/questions/q_042205_1.htm