שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/06/2007 | 09:30 | מאת: טל

שלום רב, בני סובל מזה זמן רב מחוסר איזון, ראינו שנים שמידי פעם הוא מסתגר אבל לא חשבנו שיש בעיה . הוא תמיד בלט בהמון תחומים, הוא מציין שהוא מרגיש טיפש ולא מבין כלום יש לו בעית קשב וריכוז שאובחנה מאוחר. לפני 5 חודשים הוא זעק שהוא לא יכול להיות עם אנשים הוא מסתגר וקשה לו מאוד לקבל החלטות,הוא לא מצליח להתארגן ולעשותכל פעולה פשוטה ערכו לו בדיקת בי 12 שיצאה נמוכה מאוד ובלוטת תריס שהיא בתת פעלות לקחנו אותו לכל מיני פסיכולוגים ומטפלים אך לא ראינו שיפור לבסוף לקחנו אותו לפסיכאטר שנתן לו כדור בשם ציפרלקס יש מעט שיפור אך ראינו מכתב התאבדות ואנו מאוד חוששים מה ניתן לעשות במצבים כאלה??? ושאלה נוספת-האם זה מצב פסיכוטי או דיכאון שגורם לכזאת בעיה?????

24/06/2007 | 12:15 | מאת: ל

קודם כל תטפלו בבעיה שיש לו עם בי 12 ועם בלוטת התריס. תזהרו לא ללחוץ אותו עם כל מיני פסיכולוגים ומטפלים ותדברו איתו בלי לכעוס עליו. הדיכאון התפתח ממשהו ומצב פסיכוטי גם נגרם ממשהו. נראה לי שהואר פשוט מדוכא. דברו איתו.