פתיחת הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/06/2007 | 20:56 | מאת: רויטל

שלום רב! האם יש אפשרות להפוך את הפורום לפורום תמיכה הדדית? לחילופין, האם אפשר לכתוב בפרום השני, שכתבנו בעבר? (הוותיקים מכירים אותו) הפורום מאד חסר!

13/06/2007 | 21:08 | מאת: שלום

נסי לכתוב שם, מי יודע, אולי יצטרפו אליך :-)

13/06/2007 | 23:55 | מאת: דור

שלום רב, הנושא של פתיחת הפורום, או שינוי מתכונתו, או מינוי מנהל מקצועי, הוא בסמכות הנהלת דוקטורס ואינני יודע אם הם נכנסים לכאן. האמת שהמימשק של דוקטורס הוא לא אידיאלי לפתיחת פורום חדש- הרבה פירסומות, כל הודעה נפתחת בדף נפרד, איטי, הרבה תקלות וכו'. אם הכוונה לפתוח פורום חדש אז אני ממליץ דווקא על "תפוז" שעפ"י כל קריטריון מקצועי הוא אתר הפורומים והקומונות הטוב ביותר שיש בעברית. למיטב ידיעתי, באתר הבית של הידש יש פורום אבל הוא לא פעיל וגם כשהיה פעיל הידש לא השתתף בו ולא התערב בדיונים. בברכה, דור.

14/06/2007 | 00:29 | מאת: דור

http://communa.tapuz.co.il/psychiatry בואו בהמוניכם