פתיחת הפורם

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/06/2007 | 12:29 | מאת: מיכל

שלום רב! האם ידוע למישהו מתי יפתח הפורום שוב? השאלות מעיקות בתקווה לחידוש מהיר ! מיכל

10/06/2007 | 15:12 | מאת: גולשת

תקראי את ההודעה למעלה. אני בטוחה שכאשר יימצא פסיכיאטר שיהיה מעוניין לנהל את הפורום, יפתחו אותו מחדש

10/06/2007 | 17:53 | מאת: דור

שלום רב צאי מנקודת הנחה שהפורום לא אמור להיפתח שוב בזמן הקרוב. הפורום היה למעשה פורום פרטי. הידש החליט לפרוש מתפקידו בפתאומיות (זכותו המלאה לעשות כך כי התפקיד התנדבותי) ולכן להנהלת דוקטורס לא היתה ברירה ולכן סגרו אותו (וטוב שעשו כך כי אי אפשר להשאיר פורום בלי ניהול). ייתכן שישנם פסיכיאטרים אחרים שירצו לנהל פורום בדוקטורס אבל סביר שהם יעדיפו לעשות זאת במסגרת של פורום חדש ולא ע"ג הפורום של הידש. כלומר פסיכיאטר חדש מן הסתם יעדיף להתחיל מההתחלה בפורום פרטי אחר ולא כהמשך של מה שהיה עם הידש. בברכה

10/06/2007 | 21:02 | מאת: מיכל

תודה דור עבור התשובה וההתייחסות. טוב שאתה בסביבה, ועונה. מיכל