מניה דיפרסיה טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/06/2007 | 10:46 | מאת: מרייה

היתי רוצה לדעת האם בטיפול התרופתי שאני לוקחת היום יש גורם של השמנה.אני לוקחת 250 מ"ג אלטרול 150 מ"ג למוגי'ן 900 מ"ג ליתיום ובנוסף לזה היתי רוצה לדעת האם הטיפול שאני לוקחת מספיק יעיל למניה דיפרסיה והאם יש השלכות בטיפול שאני לוקחת בעתיד בתודה רבה

10/06/2007 | 11:39 | מאת: דור

אלטרול יכול לגרום לעליה במשקל. את לוקחת מינון מאד גבוה. צריך לבצע מדי פעם בדיקות דם כלליות, תפקודי כבד, כליות ובלוטת התריס. עד היום ליתיום הישן נחשבת לתרופה הכי חזקה נגד מניה דפרסיה.