רסיטל והשמנה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

08/06/2007 | 23:11 | מאת: אני

קרוב לשנה שאני לוקחת רסיטל. כחודש לאחר שהתחלתי לקחת את הכדור התחלתי להשמין ועוד כה עליתי כ-10 קילו. חשוב לי לציין שהורדתי בשנתיים האחרונות 30 קילו ועדין יש לי עודף משקל. האם יש קשר בין ההשמנה לבין נטילת הכדור?

15/06/2007 | 00:47 | מאת: tangush

ממה שאני יודע ומכיר רוב התרופות הפסיכיאטריות גומרות להגברת התיאבון. הדרך הפשוטה והקלה לבבר זאת אם עצמך זה פשוט לבדוק: 1.האם אני חושבת על אוכל כל הזמן 2.האם אני מרגישה רעב. והחשוב והפשוט ביותר זה- 3.האם אני העלתי במישקל מאז נתילת התרופה,נניח חודש אחרי אזי ברור שהיא הגורם לכך. למרות שתהיה בטוחה שאת זה לא תשמעי מהרופאים!!!