כדורי שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/06/2007 | 23:57 | מאת: רונן

שלום רב. פעם בכמה זמן אני לוקח כדור שינה כי קשה לי להרדם עקב חרדות או לחצים,שאינם התקפים כבר לשמחתי,אבל הם חוסר שקט שאני מתגבר עליו לרב... לעיתים הכדור פועל אחרי יותר משעה! וגם כשפועל אנימתעורר ונרדם מתעורר ונרדם במשך עוד שעה עד שנרדם סופית. מדוע זה כך? אולי כדור אחד של ברוטיזולאם 0.25 מ"ג זה מעט מדי לאדם כמוני שהוא מטר תשעים ושוקל 115 קג? יש כדור אחר שכדאי? תודה

03/06/2007 | 10:45 | מאת: שיבא

שלום רב, מנסיוני האישי עם כדורים מרגיעים , לפעמים צריך לתת להם זמן לפעול. זה לא מעשי קוסמות. אבל בסוף זה עובד. שלך שיבא