למה רופאים לא אוהדים אנשים עם הפרעת אישיות גבולית?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

02/06/2007 | 22:45 | מאת: אחת

האם זה נדמה לי שהיחס של פסיכיאטרים להפרעת אישיות גבולית הוא יחס לא מבין במיוחד? אני מרגישה שהצוות באישפוז מתייחס לסערת הרגשות שלי כאל לא יותר מפינוק. אשמח מאוד אם יש פה אנשים עם הפרעה זו שמעוניינים ליצור קשר איתי דרך הפורום - אני כל כך לא סובלת לחיות עם עצמי ועם הסביבה

02/06/2007 | 23:26 | מאת: מיכאל

הי אחת תנוח דעתך, הם מתייחסים בצורה אנטיפתית ומזלזלת לרובינו... בברכה מיכאל

03/06/2007 | 03:51 | מאת: תמימי

אחת יקרה לדעתי האבחנה של הפרעת אישיות גבולית היא אבחנה המראה יותר על פתולוגיית המאבחן, מאשר על פתולוגיית המאובחן. קשה למטפלים להתמודד עם הכאב שלך, ואז הם מתייחסים אליך כאילו זו מניפולצייה. אם את רוצה, אמנם אין לי הגדרה כזאת אלא אחרת, אבל אפשר לדבר על זה באופן אישי יותר דרך המייל. שבוע טוב תמי.

03/06/2007 | 09:06 | מאת: כלנית

היי, מניסיוני באישפוזים רוב הרופאים מתייחסים כך לכולם.הרופא שמטפל בי במרפאה מתייחס אלי נפלא . מתויגת עם ההפרעה.

04/06/2007 | 23:08 | מאת: אחת

תודה למשיבים. כלנית- בת כמה את ואיך מתבטאת אצלך ההפרעה? את נוטלת תרופות? את נמצאת בטיפול פסיכולוגי (פרטי? ציבורי?)? אם כן מאיזה סוג? זה עוזר תודה