ציפרלקס - השמנה ושומנים גבוהים בדם.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/06/2007 | 22:57 | מאת: נסיה

שלום דור לגבי שאלתך האם אני מתכוונת להשמנה או שומנים בדם? אני מתכוונת להשמנה של מס' קילוגרמים נוספים, לאחר טיפול בציפרלקס במשך שנה. בבדיקות דם שנעשו לאחר שנה של הטיפול, הופיעו שומנים גבוהים בדם שלא היו קודם. לעניות דעתי הם כתוצאה מהטיפול בציפרלקס. כמו כן מדובר על בחור בן 24 שעוסק בספורט 4 פעמים בשבוע. אני מוטרדת מתוצאות הבדיקות. האם ידוע לך על מיקרים דומים אצל בחורים צעירים שלוקחים ציפרלקס? תודה נסיה

02/06/2007 | 11:38 | מאת: דור

שלום רב בספרות אין מידע שקושר בין נטילת ציפרלקס לבין עלית שומנים בדם. לכן, סביר יותר שמדובר במשהו שהוא תוצאה של השמנה ותזונה לא נכונה. כפי שכתבתי לך, הציפרלקס מעלה תשוקה לפחמימות וסוכרים, דבר שגורם לחלק מהאנשים שלוקחים את התרופה לאכול מאכלים שאינם בריאים ואז גם מעלים במשקל ותופעות שמשניות לכך. בברכה