סיכזופרניה -לדור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/06/2007 | 08:45 | מאת: עידית

שלום דור ! אני סובלת מסכיזופרניה כשנתיים נוטלת תרופות אנטי פסיכוטיות , אני חוששת שמשרד הרישוי ידע שיש לי סכיזופרניה ויקח לי את הרשיון. האם אני אמורה לדווח להם על המחלה , עלי לציין שאין לי התקפים פסיכוטיים ,

01/06/2007 | 14:14 | מאת: יעל

שלום עידית אני לא חושבת שמשרד הרישוי לוקח את הרשיון במקרים אלו אלא אם כן, יש משהו שאני לא יודעת עליו, נחכה לדור שאולי יודע לומר לנו. עידית, אני מקווה כי את לא סובלת מההפרעה. לצערי, גם אני נמצאת במצב מוזר מאוד כבר 3 שנים ובשבוע הבא אלך לרופא נוסף לשמוע מה יש לו לומר. אני עברתי 2 התקפים פסיכוטיים ועדיין לא איבחנו אצלי את המחלה...לא ברור לי מדוע...אולי יש לי סכיזופרניה לא מאובחנת או רזידואלית (שאריתי) מה שנקרא. בכל אופן, אני פונה אליך כי אולי תוכלי לעזור לי ואני מקווה גם כי דור יקרא את ההודעה שלי ויגיב עליה. לכאורה לא נראה כאילו אני סובלת מהמחלה אך, אני מרגישה מוזר...אני לא יודעת איך לתאר את התחושה...זה התחיל עם סוג של דכאון וסוג של חיבור פנימי, נתק קל וזה עדיין נמשכת התחושה הזו...אני תוהה אם זה הליקויים המדוברים או אני כבר לא יודעת מה?! עידית, אני אשמח אם ספרי קצת ממה את סובלת? באיזו סכיזופרניה אובחנת? האם את סובלת מירידה ביכולות? האם את בסוג של דכאון...

01/06/2007 | 18:29 | מאת: עידית

אשמח באם תכתבי את המייל של אוצור איתך קשר

01/06/2007 | 14:16 | מאת: דור

שלום רב ככל הידוע לי רק אם היית מאושפזת בבית חולים לחולי נפש יש דיווח אוטומטי למשרד הרישוי. אם לא היית מאושפזת, או שהיית מאושפזת בבי"ח כללי, אז אין דיווח אוטומטי. תיאורטית, המטפל שלך יכול לדווח עליך, אבל התהליך מסובך ובד"כ לא מדווחים. לכן אם לא תדווחי מיוזמתך אז לא ידעו ואז אין סכנה שישללו. שבת שלום נסיעה בטוחה