אני מבקרת אצל רופא שיניים לעיתים קרובות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/05/2007 | 14:54 | מאת: לדור

אז כל פעם להפסיק את הציפרלקס???אני חוששת שזה יזיק יותר מאשר יועיל. לא מספיק להפסיק את האספירין? סליחה שאני כל כך מנדנדת לך, אבל אין לי עם מי להתייעץ כרגע וזה מפחיד. אגב, הקטע באנגלית אינו מובן לי.... תודה רבה רבה!

31/05/2007 | 22:04 | מאת: דור

תלוי מה כוללים טיפולי השיניים. לפעמים אין ברירה ומפסיקים גם ציפרלקס וצימבלטה לפני הטיפול. לפעמים מספיק להפסיק רק את האספירין. בכל מקרה כדאי לידע את רופא השיניים על התרופות שאת לוקחת והוא ינחה אותך מתי להפסיק ואיזה מבינהים.