מעוניין לקבל חוות דעת על ד"ר אילן רבינוביץ'

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/05/2007 | 12:48 | מאת: מישהו נחמד

האם הוא באמת כל כך טוב כרופא או סתם עושים לו יחסי ציבור?

03/06/2007 | 12:07 | מאת: ALIS

לד"ר רבינוביץ' הנכבד שלום, אני לוקחת מזה כבר שנתיים ציפרולקס במנון 10מג ליום. החשק המיני שלי ירד פלאים ואם כבר מגיעים ליחסי מין קשה לי מאוד לגמור. שמעתי אותך מדבר על הבעיה בתוכניות של ורדה והבנתי שקיים פתרון . אני במצוקה נוראית. אני גרושה, בת 50,אנא תעזור לי. בתקווה אליס

17/06/2008 | 12:25 | מאת: שושי

שמי מירי ואני מעוניינת לשאול מס' שאלות: א. יש לי אח מדהים בן 48 , מגיל 21 בשנה האחרונה לשירותו הצבאי הוא הוא אובחן כחולה סכיזופרניה( במובן שזה על רגל אחת ),ואז החל מסע הייסורים הגדול של אחי מחד ושל אימי שהוא גר עימה מאידך.,הוא נכה צה"ל ,בגדול הוא לא עושה דבר וחצי דבר עם עצמו,הייתי שמחה לפגוש אותך ולספר יותר על כל התהליך על - מנת לבדוק האם יש טעם לשנות את הטיפול שהוא מקבל? חשוב לציין שהוא לא מסמפט פסיכיאטרים ולא פשוט לגרום לו להגיע לפסיכיאטר? מאחר ואימי מבוגרת ואני האחות הקטנה שרוצה מאוד לעזור לדוד אך אין בידי את הכלים הדרושים ,אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי ראשית במייל ואם צריך נתקדם הלאה לפגישה. תודה מראש . מירי 2. שאלה נוספת היא לגבי אחותי שושנה שמעוניינת לקל ייעוץ הן לגביה והן לגבי ביתה בת ה - 12 ,

19/06/2008 | 11:14 | מאת: הילה

גנב, חוצפן, מתחזה,מה שחשוב לו זה הכסף, אומר בסוף הפגישה שהוא לא נפגש שוב ושוב עם אותו בן אדם וזה בולשיט, הוא נותן לך תרופות לא נכונות וישר אתה חייב לבוא להלחיף אותם שוב אצלו ושוב לשלם 750 שקל על כל פגישה. הוא לא נותן לדבר הוא מתעניין רק בעצמו ומספר כמה כסף יש לו ממש רברבן מגעיל. נראה כמו הומו בן 30 שמשעמם לו בחיים ומחפש אנשים מסכנים לצחוק עליהם. הייתי אצלו, הוא מילא אותי בכדורים שאחרי זה הגעתי לכמעט הרעלה בגללו. גועל נפש וגועל נפש לאיריס קול שלא מבררת טוב טוב לפני שהיא לוקחת מתחזה לתוכנית שלה.

30/06/2008 | 03:28 | מאת: רחל

לכל המתענינים על ד"ר רבינוביץ אני הייתי אצלו בטיפול ארוך הוא התנהג בגסות ובצורה משפילה,לא התייחס לתלונותי,קשר את גורלי בגורלו ע"י מתן זריקות בכל שבועיים,הלהיט אותי בתרופות שאח"כ התגלו אצל מומחים שהן אינן מתאימות לי,צעק ותקף על כל פרט,ייחסו לבני אדם הוא בלתי אנושי,והמחירים שהוא גובה הם בגובה השמיים אגב,הוא כל הזמן מפאר את עצמו ואת תאריו האקדמאים. לכן המלצתי היא לא לדרוך על מפתן הקליניקה מאת אחת שאכפת לה

03/06/2007 | 12:07 | מאת: ALIS

לד"ר רבינוביץ' הנכבד שלום, אני לוקחת מזה כבר שנתיים ציפרולקס במנון 10מג ליום. החשק המיני שלי ירד פלאים ואם כבר מגיעים ליחסי מין קשה לי מאוד לגמור. שמעתי אותך מדבר על הבעיה בתוכניות של ורדה והבנתי שקיים פתרון . אני במצוקה נוראית. אני גרושה, בת 50,אנא תעזור לי. בתקווה אליס

30/10/2008 | 23:33 | מאת: חסוי

הוא זבל של רופא אנטיפתי חולה כסף... מאז שהתפרסם בעיתון מעריב תפס תחת ועכשיו אם אתה לא מפורסם הוא עושה טובה שיטפל בך!!!!! רושם בעיתון שמקבל לביקור 600 ש"ח והוא בעצם לוקח 800 ש"ח, הוא מזלזל בחולים!!!! תיזהרו ללכת אליו אתם רק תפגעו יותר... והמצב שלכם יתדרדר עוד יותר!!! המזכירה שלו עוד יותר זבל, גנבה ושקרנית... תזהרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים עם ניסיון

13/07/2009 | 14:59 | מאת: פנחס

לפני מספר שנים התגלתה בעייה התנהגותית אצל אחד מילדנו, הלכנו להרבה פסיכולוגים ופסיכיאטרים שלא הצליחו לפתור אותה. הספיקו לנו 2 פגישות עם דר רבינוביץ שהצליח לפתור את הבעייה. הדר אף התקשר והתעניין במצבינו לאחר תקופת מה. עד היום אנו מודים לו שהציל אותנו וממליצים עליו מכל הלב.

13/07/2009 | 22:51 | מאת: צביקה

כמטופל של ד"ר אילן רבינוביץ אני יכול להעיד שמדובר באדם טוב, אדם חכם עם ידע רב הן בתחום הפסיכיאטריה והן בשאר תחומי החיים. הוא, עם האיכפתיות שלו הצליח לעזור לי. אני חב לו את חיי!!!!

21/07/2009 | 09:47 | מאת: ורדה

אני באה אליו במיוחד מאשקלון עם בעלי. אין לנו כסף בכמויות, אבל בשבילו שווה להוציא כל אגורה. אם הוא היה עוזר לכם חצי ממה שעזר לי ולבעלי. הייתם מבינים. בלעדיו הייתי מאבדת את החיים שלי.

22/06/2007 | 12:14 | מאת: הייתי אצלו

הייתי אצלו וממש לא התרשמתי. ולהפך. לדעתי סתם יחסי ציבור. הוא היה לטעמי גאוותן, בטוח בעצמו יותר מדי, ומיהר לתת חוות דעת לפני שממש הקשיב. (לא היתה לו סבלנות לשמוע אותי, ומיד החליט על אבחון, מצד שני היה ללו זמן לספר לי על כמה מוצלח הוא, כולל ממוצע הציונים של התואר שלו..., וגם לתחקר אותי על מה ההורים שלי עושים, מה שלגמרי לא היה קשור לענין). הוא גם יקר מאד. לא הגעתי אליו לביקור שני. האבחנה שלו (OCD) היתה לא נכונה. התברר מאוחר יותר שמקור הבעיה העיקר שלי היא בעיה פיזית שלא קשורה כ"כ לתחום הפסיכיאטרי.

08/08/2007 | 00:32 | מאת: ערן אמיתי

שלום, הייתי אצל ד"ר אילן רבינוביץ' עקב בעיית חרדה. בפגישה הראשונה התרשמותי הייתה טובה והטיפול שנתן לי שיפר את מצבי, אך בפעם השנייה והשלישית (והאחרונה - לעולם לא אפקוד עוד את מרפאתו) הצלחתי לעמוד , לצערי,על טיבו. השינוי בתרופות בביקורי השני גרם לי לתחושות רעות ביותר שהפריעו לי בתפקודי . יש לציין שאני עובד בתפקיד מאתגר והטיפול הלא נכון גרם לי לקושי ניכר במקום עבודתי, שלא לדבר על שעות הפנאי שבהן נאלצתי לוותר על בילויים ותרבות פנאי עקב הרגשה רעה ביותר, שניטרלה אותי מהחיים פשוט כמשמעו.. אפשר להבין טעות באבחון או בבחירת שילוב תרופתי, אך אין להבין התנהגות יומרנית, חסרת מצפון, חסרת התייחסות של מי שמתיימר להיות רופא. מרופא ששילמתי לו במיטב כספי ניתן לצפות למענה טלפוני לאחר שמצבי הדרדר בעקבות נטילת תרופות שהנ"ל רשם לי. במקום להתייחס, הוא "סינן" את הטלפונים שלי, במקרים שענה, טען שהוא עסוק ושיחזור, אך לפחות 4 פעמים לא טרח לחזור, כשאני נלחם על הישרדותי מבחינת ההרגשה הפיזית. רק לאחר שאבי התקשר אליו ודיבר בתקיפות רבה עם מזכירתו ולחץ עליו לענות לי, הואיל בטובו להתקשר אליי. הרופא הנ"ל אינו מופת לאנושיות בלשון המעטה וגם על כישוריו המקצועיים אינני יכול לחתום. כמובן עזבתי אותו והלכתי לחפש מזור אצל רופא אחר. גם הוא וגם רופא ידיד משפחה טענו שהתרופות שנתן לי הן תותחים כבדים שלא ראוי לתת אותן במקרה כמו שלי שאינו כה חמור. בנוסף, הוא אבחן אבחנה שגוייה , ששני הרופאים- זה שראה אותי והאחר- ידיד משפחתנו -אמרו שזו אבחנה שגוייה לחלוטין באופן חד משמעי. לסיכום התרשמתי שזה אדם שנגוע ביהרה, באגו-טריפיות ונרקסיזם בולט, שבטוח שהוא ידען גדול(וביטחון מופרז הוא לעתים קרובות מפתח לכישלון....), אינו קשוב, אלא בעיקר לעצמו ומלא ברגשי גדלות שמכשילים את טיפוליו. הגרוע ביותר היא אישיותו הבעייתית. אדם שאינו קשוב לפציינט שלו ואינו מוכן לתת לו מענה טלפוני לאחר שגרם לו עקב טיפול לא מתאים להרגשה רעה ביותר אינו ראוי, לטעמי, לתואר "רופא". במיוחד בתחום שקשור בנפש, היות הרופא בן אדם הוא תנאי הכרחי, גם אם לא מספיק. לסיום- אכזבה, אכזבה, אכזבה כגודל הציפייה.

13/07/2009 | 14:45 | מאת: ציפי

לא יכול להיות...את סבתא שלי הוא הציל, היא חולת אלצהיימר, והוא נתן לה תרופות שעזרו לה מאוד. אני דווקה מכירה הרבה אנשים שהוא עזר מאוד (שמו עבר אצלינו מפה לפה )...מוזר מאוד....הוא רופא נפלא

21/07/2009 | 09:50 | מאת: אמיר

לפני 3 שנים סבלתי מחרדת בחינות כתוצאה מהפרעות קשב וריכוז. אחרי שפניתי ל-2 מטפלים אחרים הפנו אותי אליו והוא טיפל בי ע''י אפיקסור xr ובקונסרטה. הצלחתי בבחינות מאז אני חייב לו את חיי. עלה והצלח ד''ר רבינוביץ.

29/10/2007 | 17:22 | מאת: אימא מודאגת

שלום.אני מבקשת יעוץ בנושא מחלה trichtillomanya-טלישת שער כפייתית.מה תרופה מתאימה לזה?

29/10/2007 | 17:22 | מאת: אימא מודאגת

שלום.אני מבקשת יעוץ בנושא מחלה trichtillomanya-טלישת שער כפייתית.מה תרופה מתאימה לזה?

10/03/2008 | 21:34 | מאת: מומי

זהירות ! זהירות ! זהירות ! הבחור הזה אלוף ביחסי ציבור למען תאוות בצע בלבד , חסר סבלנות גאוותן בצורה חולנית לא יודע להקשיב וכל מה שמעניין אותו זה כסף........חבל שתוכניות רדיו נותנות לו במה ועוזרות בכך להפיל אנשים תמימים שבאמת זקוקים לעזרה לידיו תאוות הבצע כמו שאני נפלתי....ראו הוזהרתם

01/12/2008 | 23:33 | מאת: מני

על זה שהוא מטפל באנשי הבוהמה.. זה קרה גם לכם? ממש מתפאר

29/06/2009 | 01:19 | מאת: מלי

תתבייש לך לקבוע שיחה עם בנאדם שבא מרחוק במיוחד בשביל זה ולהיות בחול כנראה שניצלתי מהבחנה לא נכונה הכל זה לטובה

29/06/2009 | 01:19 | מאת: מלי

תתבייש לך לקבוע שיחה עם בנאדם שבא מרחוק במיוחד בשביל זה ולהיות בחול כנראה שניצלתי מהבחנה לא נכונה הכל זה לטובה

29/06/2009 | 01:19 | מאת: מלי

תתבייש לך לקבוע שיחה עם בנאדם שבא מרחוק במיוחד בשביל זה ולהיות בחול כנראה שניצלתי מהבחנה לא נכונה הכל זה לטובה

29/06/2009 | 01:19 | מאת: מלי

תתבייש לך לקבוע שיחה עם בנאדם שבא מרחוק במיוחד בשביל זה ולהיות בחול כנראה שניצלתי מהבחנה לא נכונה הכל זה לטובה

12/07/2009 | 21:33 | מאת: פנחס

לפני מספר שנים התגלתה בעייה התנהגותית אצל אחד מילדנו, הלכנו להרבה פסיכולוגים ופסיכיאטרים שלא הצליחו לפתור אותה. הספיקו לנו 2 פגישות עם דר רבינוביץ שהצליח לפתור את הבעייה. הדר אף התקשר והתעניין במצבינו לאחר תקופת מה. עד היום אנו מודים לו שהציל אותנו וממליצים עליו מכל הלב.

12/07/2009 | 21:42 | מאת: משה

אנחנו חייבים המון תודה לד"ר אילן רבינוביץ. הוא ממש הציל את אבינו לאחר שהגענו אליו נואשים וקבלנו אבא חדש !!! הלוואי שירבו כמותו בישראל, רופאים הרואים בעבודתם שליחות! רופא שרואה במטופליו כאילו היו משפחתו שלו!!!

12/07/2009 | 21:44 | מאת: משה

אנחנו חייבים המון תודה לד"ר אילן רבינוביץ. הוא ממש הציל את אבינו לאחר שהגענו אליו נואשים וקבלנו אבא חדש !!! הלוואי שירבו כמותו בישראל, רופאים הרואים בעבודתם שליחות! רופא שרואה במטופליו כאילו היו משפחתו שלו!!!

12/07/2009 | 21:50 | מאת: יפית

סבלתי מאכחלה כפייתית. שום דיאטה לא עזרה לי ד"ר רבינוביץ טיפל בי ובזכותו ירדתי 40 ק"ג! הוא שינה לי את החיים!!!

12/07/2009 | 21:51 | מאת: יפית

סבלתי מאכחלה כפייתית. שום דיאטה לא עזרה לי ד"ר רבינוביץ טיפל בי ובזכותו ירדתי 40 ק"ג! הוא שינה לי את החיים!!!

12/07/2009 | 21:54 | מאת: סיגל

עברתי תאונת דרכים שבעקבותיה סבלתי מחרדות ולא הצלחתי להרדם בלילות. ניסיתי הכל: הילינג, דמיון מודרך, דיקור סיני. הומאופתיה וכו' שום דבר לא עזר. שמעתי על ד''ר רבינוביץ דרך חברה שהמליצה לי עליו. הוא נתן לי טיפול תרופתי זמני, והיום אני כבר ללא כדורים ישנה טוב ולא סובלת מחרדות. אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לאמר שמדובר פה ברופא מעולה שבמעולים אבל לפני הכל אדם מדהים וטוב לב שנותן את הנשמה למטופליו. תודה לך!

12/07/2009 | 22:01 | מאת: לנה

דר אילן הושיט לי יד וראה אותי. מה שרבים כל כך לא הצליחו לפניו. הוא רגיש לכל כאב, קטן וגדול ויודע לראות בחדות את מה שצריך טיפול. היום אני שמחה לקום בבוקר. (וכל מי שסבל כמוני, יודע כמה שזה חשוב...)

12/07/2009 | 22:01 | מאת: לנה

דר אילן הושיט לי יד וראה אותי. מה שרבים כל כך לא הצליחו לפניו. הוא רגיש לכל כאב, קטן וגדול ויודע לראות בחדות את מה שצריך טיפול. היום אני שמחה לקום בבוקר. (וכל מי שסבל כמוני, יודע כמה שזה חשוב...)

13/07/2009 | 15:06 | מאת: חיים

זהירות זהירות מתגובות כאילה! ד"ר אילן רבינוביץ החזיר לי את הגבריות, בזכותו אני יכול לקיים יחסי מין עם אישתי , אז צריך להיזהר מרופא כזה?

12/03/2008 | 19:06 | מאת: רוחמה

מישהו נחמד, אמא שלי, שתהיה בריאה, חולת אלצייהמר. מצבה הלך והחמיר ברמה כזו שבמהלך חצי שנה ברחו ממנה 5 פיליפיניות. אי אפשר היה להתקרב אליה, אפילו לא אני. היא היתה תוקפנית וכל הזמן דימיינה שכולם מנסים לגנוב לה, להרוג אותה. מה לא. פניתי לד"ר רבינוביץ , רק כשכבר לא מצאתי מוצא אחר (המצב הכספי לא משהו). ד"ר רבינוביץ נתן לה ביקסה רמיניל ורספירדל. חשבתי שהוא השתגע עם כל התרופות האלה. אבל זה היה כמו נס. הוא הציל אותה. היא הפסיקה להיות תוקפנית. יש לה פיליפינית כבר למעלה מחצי שנה. היא יוצרת איתנו קשר עין, היא לא מדיימנת שהפיליפינית גונבת ממנה. החיים שלה ושלנו השתפרו מקצה לקצה. מבחינתי ד"ר רבינוביץ שווה כל גרוש. זה החיים שלנו והוא החזיר לנו אותם. שיהיה לך בהצלחה.

02/04/2008 | 18:15 | מאת: הדסה כהן

אשמח לקבל טלפון שלו מאחר ובאתר הוא לא מעודכן. תודה רבה,

15/07/2008 | 19:25 | מאת: לא מעוניננת

אילן רביבוביץ זבל של רופא חולה נפש בעצמו. תיזהרו ממנו.

13/07/2009 | 14:48 | מאת: ציפי

אני ממש לא מבינה על מה אתם מדברים, הוא רופא של הרבה אנשים שאני מכירה, ואני יודעת שמצבם רק השתפר!!! לא יודעת למה אתם מכפישים את שמו! זה ממש לשון הרע. חבל מאוד שיש רופא אמיתי ואנשים אומרים דברים כל כך חמורים.

13/07/2009 | 16:42 | מאת: חסוי

זהירות מתגובות כמו שלך!!!! בושה! ד"ר אילן רבינוביץ הוא רופא מדהים,"שהרים אותי על הרגליים"

15/07/2008 | 19:28 | מאת: המאוכזבת

הוא זבל!!! הרס לילד שלי את החיים. מצטערת על היום שכף רגלי דרכה במרפאה המפוארת שלו שעל חשבוני הוא מקיים אותה.

17/07/2008 | 18:57 | מאת: רונה

יש לי ביום ראשון הקרוב תור אליו וכעת לאחר שקראתי בטחוני התערער.

07/09/2008 | 18:38 | מאת: איתן

אני הייתי מטופל של אילן רבינוביץ תקופה ארוכה, הוא בן אדם מוזר במיוחד נרקיסיסט מגלומן ברמה אחרת. הוא מתנשא מדבר על עצמו שלושת רבעי מזמן הטיפול וביגלל שיש לי בעיות סמים הוא היה מביא לי כדורים בטענה שאלו סמים מעולים... אילן הוא יצור מוזר אבל עם הרבה כוונות טובות, בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך שישחק עם הנפש שלך. הרגע שבו קרה לי השינוי בחיי היה היום שהפסקתי ללכת אליו! מה שבטוח הוא לא שווה את סכום הטיפול!!! אבל הסמים פיצוץ!!!

06/04/2009 | 14:22 | מאת: צדוק יחזקאל

ד"ר רבינוביץ??? אדם עם עם אגו מנופח, שמוק מתנשא.

13/07/2009 | 14:53 | מאת: מיכל

אנחנו מדברים על אותו אחד???? אתה לא חושב שאתה מתבלבל??? אני פשוט בשוק! לא יאומן שיש אנשים שמוכנים להגיד דברים כאילה על רופא בחסד עליון כמו ד"ר אילן רבינוביץ!

13/07/2009 | 12:58 | מאת: סיגלית

הייתי אצלו בטיפול לפני חודשיים בערך. הוא הציל אותי. אני לא יודעת איך להודות לו. בזכותו חזרתי לחיים!!!! אמפתי,מקשיב, עושה את עבודתו מכל הלב, יסודי , מקצועי בקיצור: שווה כל שקל!!

13/07/2009 | 15:09 | מאת: אלון

אני עוקב אחרי התגובות .התאפקתי מלהביע את דעתי עד עכשו. כדאי לכולם לדעת ד''ר רבינוביץ הוא שילוב של לב טוב וידע מקצועי רב. בזכות הטיפול שקבלתי ממנו ירדתי במשקל מצב רוחי השתפר.בקיצור זכיתי לחיים חדשים מגיע לו יישר כח

14/07/2009 | 00:40 | מאת: מאור

תאמין לי- לך אליו ותעשה מה שהוא אומר - תוך חודש תכיר חיים טובים יותר. מאחד שחשב שמהבור השחור שלו אין יציאה.

19/07/2009 | 11:18 | מאת: נעה

אף פעם לא אמרתי לך תודה. אולי עכשיו זה הזמן. מעולם לא חשבתי לגעת בתרופות. חשבתי שמה שאני זה אני. אין מה לעשות. מתח מתמיד. אי שקט. אף פעם לא ממש מרוצה. מצוקה. הייתי בסדנאות. הייתי אצל פסיכולוגית (פעמיים בשבוע, משך שנתיים!). אני לא אגיד שזה כמו כוסות רוח למת- זה יותר כמו לשבת ליד מי שיש לו כאב שיניים, ובמקום לעשות לו סתימה, לתת לו יד או במקרה הטוב לתת לו אקמול. ואז פגשתי בך. וקיבלתי טיפול. ועדיין מקבלת. ויש שקט. יש מקום להנות ממה שיש לי בחיים. אני יכולה להגיד בפה מלא- אני היום סוף סוף שלמה ושמחה ורגועה. תודה לך דר רבינוביץ. אני יודעת שלא הייתי מגיעה לשם בלעדייך. תודה. תודה. תודה

26/08/2009 | 12:19 | מאת: מאזינה לתוכנית הרדיו בגלצ

אני מאזינה קבועה לתוכנית הרדיו בגלצ ולאחר ששמעתי את דר רבינוביץ והוקסמתי מהרגישות שלו הלכתי אליו לטיפול. אני כל כך שמחה שזה קרה כי לא רק שלא התאכזבתי, אף הבנתי שמדובר באישיות יוצאת דופן שרוצה רק לעזור!!! תודה לך!!

30/11/2009 | 17:59 | מאת: מעריצה

ראיתי הבוקר את ד"ר רבינוביץ בערוץ 2 בקשר לאח הגדול. אמר כהרגלו דברי טעם ונראה מדהים וחתיך!!!

25/02/2010 | 12:11 | מאת: מיכל

ד"ר אילן מאבחן את דיירי האח הגדול באופן אישי הם ניפגשים איתו בתוך הבית והוא מטפל בהם ואפילו נתן לאחד מהם כדורים אני גם טופלתי אצלו

25/07/2010 | 17:22 | מאת: ד"ר אילן רבינוביץ

ראיתי ביום שישי האחרון בתוכנית הבוקר בערוץ 2 את הד"ר. רהוט, מקסים, מקצועי ומדבר לעיניין. מאוד נהנתי