וואו שי 24..אנחנו פשוט במצב דומה ממש תאומים..

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/05/2007 | 00:31 | מאת: ניגנבת עם עצמי...

גמאני מרגישה לבד ויש לי מלא פחדים מלהתחיל לקחת כדורים..וכל הזמן שאני אומרת " הנה אני מרגישה שחייבת"...האויר יורד לי בבום.לא מצליחה להבין מה עוצר בעדי..הרי ההרגשה גם ככה חרא אז מה כבר יכול להיות יותר גרוע..הלוואי והייתי יותר בטוחה בעצמי(שהרי מכאן נובעת הבעיה האמיתית. החוסר בטחון..וגם הדימוי העצמי של" לא מגיע לי להרגיש יותר טוב?,"..בכל קרה בהצלחה והלוואי ונקבל פה תשובות חד משמעיות..

31/05/2007 | 18:30 | מאת: שי24

שלום ניגנבת :) קודם כל אני שמח לדעת שאני ממש לא לבד בבעיה הזאת ושמתי לב שגם את באמת באותו מצב שלי והייתי שמח אם יבוא לך שנדבר על הבעיה ונתחיל לפתור אותה ביחד ככה שגם אני וגם את נדע שאנחנו באמת מתחילים לעשות משהו בנידון ויהיה לנו גיבוי חיובי אחד מהשני מה את אומרת?