רוצה לדעת על סרוטונין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/05/2007 | 00:29 | מאת: ניגנבת משאלות ומספקות עם עצמי..

רציתי לשאאול משהוא חשוב מאוד.. האים מי שמרגיש עצב והעדר שימחת חיים(עקב משבר) יכול פשוט לנסות לצרוך סרוטונין? עם כן אז איך בדיוק צורכים..איך זה מגיע ? בכדור כימי? אני חייבת הסבר דחוף!.. אני בשיא הדאון של עצמי ונמאס לי..(לא ניסיתי אף טיפול ) רוצה להתחיל...סרוטונין עודף יכול לעשות נזק?..

31/05/2007 | 01:19 | מאת: דור

ואיננו כולו. ישנן תרופות (או סמים) שמעלים את רמת הסרוטונין במוח. ראי מצגת בנושא: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/18544822.ppt

02/06/2007 | 02:08 | מאת: ערן

אל תהססי . אחרי כמה חודשים עם הכדורים תעלם לך התחושה המגעילה והנוראית של הדכאון!! . הכדורים זה סבבה לגמרי - ככה את סתם סובלת