האם עזרו לכם הכדורים נגד דיכאון?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/05/2007 | 20:23 | מאת: שי24

שלום לכולם קוראים לי שי אני בן 24 יש לי דיכאון בינוני כבר במשך יותר משנתיים כולל חרדות בנונויות שבאות והולכות ולרוב הרגשה שאני פשוט הולך להשתגע. אני מרגיש שאני הגעת לסף הסבל שאני יכול לסבול עד היום לא טיפלתי בעצמי בגלל שחששתי מה כדורים יכולים לגרום לי אבל תאמת שכבר אין לי ברירה ואני חייב לעשות משהו בנידון יש לי שאלה אחת שאני רוצה שתענו לי בכנות האם באמת הכדורים יכולים לעזור לי? אני פשוט מפחד ממה שאני קורא בפורומים לגביי אנשים שהכדורים לא עזרו להם ואני מפחד שזה מה שיקרה לי או שאולי הכדורים יעשו לי יותר גרוע ממה שיש לי אני פשוט מרגיש כל כך לבד עם הבעיה שלי ואני חושב כבר ששום דבר לא יעזור לי מקווה לתשובה מאנשים שבאמת עזרו להם הכדורים כדי שאני יוכל אולי לראות שבאמת יש אור בקצה המנהרה ושכן יש לי למה לצפות תודה למגיבים שי

31/05/2007 | 00:38 | מאת: דור

תרופות נגד דיכאון וחרדה עוזרות ל-70% מהאנשים שנוטלים אותן. 30% הנותרים צריכים לעבור מס' נסיונות תרופתיים עד שמוצאים את התרופה המתאימה. זה גם עניין גנטי. אבל אין דרך מדעית לנבא מראש לפני שמנסים.

31/05/2007 | 06:25 | מאת: שי24

דור תודה רבה על התשובה לפחות הרגעת אותי קצת :)

31/05/2007 | 12:37 | מאת: אייל

שלום לך שי אני לדוגמא ניסתי הרבה תרופות מכמה משפחות- מהדור החדש ומהדור הישן, ללא הועיל. מה שכן הועיל, ואני ממליץ לך, זה להירשם לחדר כושר, להתמיד, להתחיל לרות 3 פעמים בשבוע , ובכלל לעשות חוגים בחדר כושר, קיקיבוקס, אירובי, גם אם לא תאהב בהתחלה תכריח את עצמך. זה עובד!!!

02/06/2007 | 02:05 | מאת: ערן

בהחלט עוזר . אני עם סימבלטה שלושה חודשים ומרגיש הרבה הרבה יותר טוב . זה לוקח כמה חודשים עד שזה מתחיל להתייצב . מומלץ מאוד!

02/06/2007 | 08:20 | מאת: שי24

תודה רבה, התגובות שלכם מאוד עוזרות לי ואני מאמין שגם לכל מי שרוצה להתחיל לטפל בעצמו ומפחד להיכנס לזה