ויפאקס XR 150

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/05/2007 | 19:51 | מאת: אבי

שלום אני סובל מחרדות ודיכאון קשים ואיני מסוגל ולתפקד בחיי היום יום כמעט כליל. נטלתי במינון מלא לוסטראל וציפרלקס שעזרו קצת לחרדות אבל לדיכאון והעייפות לא עזרו. היום אני נוטל כבר 4 שבועות ויפאקס XR 150 אני לא מרגיש שיפור ואפילו המצב ניהיה רע יותר או שלא השתנה כלל וממשיך ליהיות גרוע. הפסיכיאטר אמר לי לחכות עוד עם התרופה,ואני רק סובל ולא מסוגל לבנות את חיי ולתפקד כמו שאני יכל ורוצה. השאלה שלי עוד כמה זמן עליי לחכות עם התרופה כדי לראות שיפור בדיכאון ובחרדות? ואם לא יהיה שיפור האם עליי להעלות מינון ולסבול עוד פעם סבל גדול יותר או שעדיף כבר להחליף תרופה למשפחה אחרת ולנסות להמעיט את הסבל הרב כמה שיותר? אני אובד עצות נודה לכם אם תגידו לי אם יש טעם לחכות עם התרופה כי ביינתים אני רק סובל מרותק למיטה כמעט וסובל סבל פיזי רב מהדיכאון והחרדות.

31/05/2007 | 00:43 | מאת: דור

לדעתי לעלות במינון ל-225 מ"ג ליום. מדובר בתרופה מאד יעילה ולכן כדאי לתת לה צ'אנס עוד מס' שבועות במינון יותר גבוה.