למה אפקסור נחשבת תרופה שאי אפשר להפסיקה?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/05/2007 | 23:51 | מאת: אחות של א.

למה אפקסור היא תרופה שקשה להפסיקה? למה כל כך הרבה אנשים לא מסוגלים להפסיקה? הרי היא לא תרופה ממכרת... האם היא יעילה גם לטיפול בטורדנות כפייתית/חרדה? איך היא גורמת להשמנה? תודה

29/05/2007 | 22:50 | מאת: מירילין

לפי דעתי אפשרי, אני לקחתי אותה לפני 5 שנים ועזבתי את זה, הכדור הכניס אותי למצבי רוח וכאבי ראש, מאז הרופאה הפסיכיאטרית נתנה לי רצפט של כדור רסיטל שאני לוקחת אותו כבר 5 שנים,

29/05/2007 | 22:52 | מאת: מירילין

זה אפשרי לקחתי בעבר והפסקתי ואני כבר 5 שנים עם רסיטל והחליפו לי את הכדור ללא בעיות, הוא גרם לי רק כאבי ראש ומצבי רוח האפקסור

29/05/2007 | 22:54 | מאת: מירילין

אפשרי להפסיקה,