ציפרלקס וכדורי שמן דגים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/05/2007 | 20:57 | מאת: לי

שלום רב אני בת 38 לוקחת ציפרלקס ובמקביל כדורי שמן דגים של אלספה האם זה מסוכן? האם יש ניגוד בין הכדורים תודה

29/05/2007 | 03:56 | מאת: תמימי

אומגה 3 הוא שמן דגים, ואינו נחשב תרופה אלא תוסף מזון. מחקרים הוכיחו עד כמה הוא עוזר לבעיות פסיכיאטריות שונות כמו דיכאון, לי אישית עזר מאד מאד, וגם חרדה והיפראקטיביות. לא נראה לי שיש בעיה לשלב בין אומגה 3 לתרופות אנטי דיכאוניות. בהצלחה תמי.

29/05/2007 | 11:46 | מאת: משה

אימי בת ה-86 קיבלה במשך מספר שנים ציפרמיל. לפני מספר חודשים קיבלה יעוץ מגריאטרית מומחית אשר הציעה לעבור לציפראלקס אשר ישפר את מצבה הדיכאוני. לאחרונה הוסיף לה פסיכוגריאטר ריספירדל בגלל סיבות מסוימות וטען שהציפראמיל והציפראלקס זהים ושהאחרון רק יקר יותר. אין לה התנגדות לחסוך כמה שקלים אך האם הם אכן זהים? תודה

29/05/2007 | 23:54 | מאת: יוסי

אכן כן.... אותה מולקולה פעילה בשני הכדורים.