תודה לד"ר הידש!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/05/2007 | 13:23 | מאת: ענבל

אני קוראת הרבה בפורום זה ומרגישה שיש פה התייחסות חיובית לדברים השונים. תשובותיך, ד"ר הידש, אנושיות ואינטליגנטיות. מאחלת לך המשך מוצלח במה שתתרום בעתיד ומקווה שהמחליף שלך יהיה פשוט נפלא כמוך! תודה!!! אני חיבת גם לציין כי לפני מספר שנים הגעתי למצב של דיכאון מתמשך - ולאחר הרבה התבטויות התחלתי לקחת סרוקסט. ממש מדהים השיפור העצום שהכדור חולל בי !!! מאז היו תקופות שהקטנתי את המינון, אף לא לקחתי כלל , כעת חזרתי שוב כי הרגשתי קצת "רע". ושוב התרופה עשתה פלאים. ממליצה בחום למי שחושש מתקרופות - לנסות ולראות כיצד החיים הופכים משחור לורוד!!!

29/05/2007 | 03:54 | מאת: תמימי

ענבל אין ספק שיש פחד עתיק וסטיגמטי מלקיחת תרופות פסיכיאטריות ושפורום כזה תורם המון להפסקת החרדה, כי אנשים נוספים מספרים על שימוש בתרופה ועל הקלה שהם מרגישים. שמחה שלך הוקל מקווה שיוקל גם לאחרים כל דבר שמקטין סבל- מבורך יום טוב תמי.