כעס וביפולארית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/05/2007 | 02:08 | מאת: אסף

שלום אני מתמודד עם מאניה דיפרסיה מזה חמש שנים. אני בן 31 סטודנט בבר אילן. לאחרונה נודע לי שיש קשר עמוק בין כעס לבין חוסר האיזון במחלה שלנו. כעס מודחק ושחרורו יכולים להועיל להשגת איזון. אשמח אםתוכל להפנות אותי למאמרים על כך או לשחרר לי כל מידע בנושא על כך תודתי מראש....

29/05/2007 | 03:52 | מאת: תמימי

לאסף מאד מעניין מה שאתה מספר כאן. בתור ביפולרית אני יכולה להעיד באופן אישי שאכן שיחרור כעסים ושיחרור אשמה המלווה לכעסים היתה ממש ריפויית עבורי. אבל לא מכירה מחקרים. כשתמצא, תיכנס ותיתן לנו כאן הפנייה? תודה, ויום טוב תמי.