רסיטל וסחרחורות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/05/2007 | 22:28 | מאת: מטופל אנונימי

שלום רב, אני נוטל רסיטל קרוב לארבעה שבועות. בשבוע האחרון התחילו תופעות של סחרחורות ואיבוד קל של שיווי משקל כאשר אני משנה תנוחה (מאוזן למאונך ולהפך, התכופפות וכיו"ב) רציתי לדעת האם זו תופעת לוואי של התרופה. יש לציין שמעולם לא סבלתי מתופעות כאלו. מעבר לכך אני עדיין לא מרגיש השפעה משמעותית אם בכלל של התרופה. תודה מראש,

27/05/2007 | 23:12 | מאת: דור

שלום רב התופעה שתיארת נקראת Postural hypotension זאת תופעה של נוגדי דיכאון דווקא עם ציפרמיל זה לא נפוץ הפיתרון זה לשנות תנוחה בצורה הדרגתית ולא בבת אחת בברכה