פלוטין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/05/2007 | 13:49 | מאת: קרן

הנני נוטלת כבר שנה כדור פלוטין 20 מ"ג ליום (בעבות קושי להתמודד עם מוות של קרוב משפחה). הכדור עזר לי מאוד וכבר לאחר חודש מלקיחתו הרגשתי השתפרה. מצבי מצויין. היום חזרתי מחו"ל לאחר שבועיים בהם לא לקחתי את הכדור. האם יש סכנה בכך שהפסקתי לשבועיים? האם אני יכולה לחזור לקחת את הכדור כרגיל או בהדרגה? תודה

27/05/2007 | 18:35 | מאת: דו?רו?ן

את יכולה להתחיל לקחת כרגיל, או לשקול עם הרופא המטפל הפסקת / המשך הטיפול .

27/05/2007 | 23:36 | מאת: דור

שלום רב השאלה למה הפסקת במשך שבועיים? שכחת את הכדורים בארץ או שזה היה מתוכנן? התנאי לסיום טיפול בפלוטין הוא שאין לך סימפטומים תקופה ממושכת- 6 חודשים לפחות. באופן כללי בלבד, אם את מרגישה מצויין לפחות חצי שנה אז ייתכן שאת לא צריכה אותו יותר ואפשר להפסיק. אם פחות מחצי שנה- לחזור אליו. בברכה