חשש רב מטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

27/05/2007 | 11:41 | מאת: שי24

שלום רב במשך שנתיים אני בדיכאון בינוני כולל חרדות ומחשבות מטרידות לגביי זה שאני רוצה להתחיל לקחת תרופות אבל מפחד שמא הם לא יעזרו בכל הזמן הזה היו לי תקופות טובות ותקופות גרועות שבגלל זה בסוף כן החלטתי לפני כחודש להתחיל בתרופת הרמוטיב, מפני שרציתי להתחיל בתרופה עם הכי פחות תופעות לוואי שיש אני חייב להודות שהתרופה אחרי שבועיים בערך התחילה לעזור לי בכל הקשור לדיכאון בלבד, והיה שיפור ממש רציני אך לאחר חודש מלקיחת התרופה התחילו לי התקפיי פניקה ככה סתם משום מקום מה שהחזיר לי כמובן גם את הדיכאון. כיום אני שבוע ללא התרופה מחשש שהתרופה עושה לי יותר גרוע. השאלה שלי, איזה טיפול הייתה ממליץ לטפל בבעיה שלי?

27/05/2007 | 19:06 | מאת: שיבא

FSTH K כדאי לך בנוסף לדיעה של דר הידש לשאול גם את דור, יש לו ידע עצום שלך שיבא