טיפול באלטרולת לכאבי ראש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/05/2007 | 20:53 | מאת: גלעד

אני חייל קרבי המשרת בשריון, זה מספר חודשים שאני סובל מכאבי ראש חזקים ביותר מסוגHEADACE TENSION. לאחרונה רשם לי הנוירולוג 10מ"ג אלטרולת ליום, שעלי לכחת שעתיים לפני השינה, ובנוסף לכך רשם שעלי לישון 7 שעות רצופות ללא הפרעה. עד עכשיו שמתי לב שהתרופה מעוד מתשתשת, ותהיתי האים זה לא יהיה מסוכן לקחת אותה,לאור העובדה שמייד כאשר אני קם בבוקר אני עובר לפעילות מקשה על הטנקים הדורשת את מלוא ריכוזי. במיוחד לאור העובדה שהלו"ז שלנו נזיל, ומשתנה לאיתים מעכשיו לעכשיו, כך שאני לא יכול להבטיח שאני אקח את התרופה באמת שעתיים לפני השינה ולא חצי שעה לפני, או שלוש שעות לפני.

27/05/2007 | 01:01 | מאת: דור

שלום רב איך הגעת לפורום פסיכיאטריה? אכן, אלטרול(ט) היא תרופה נגד דיכאון, אך לדיכאון נותנים מינון שהוא גבוה פי 10 (לפחות) ממה שאתה מקבל. לענייננו- האם התרופה עוזרת לך נגד כאבי הראש? אם תופעות הלוואי קשות מנשוא יש לחזור לרופא המטפל ולבקש טיפול חלופי. בברכה