בקשר לבעיות שינה - המשך

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

26/05/2007 | 17:09 | מאת: שירי

ד"ר הידש שלום. כתבתי לך לפני מספר ימים כי הפסקתי את הלוסטרל, ומאז יש לי מעט בעיות שינה. אני ישנה בממוצע 5-6 שעות בלילה. אני ללא הלוסטרל כשבועיים וחצי. מידי פעם אני נעזרת בחצי כדור וואליום וזה מאוד עוזר. האם להמשיך מידי פעם להעזר בוואליום?

27/05/2007 | 14:22 | מאת: דור

שינה של 6 שעות היא נורמלית ואיננה מצריכה תרופות. איזה מינון של ואליום את לוקחת? אפשר לקחת מדי פעם ואליום 2 מ"ג, אם זה עוזר לך. עם ואליום יש פוטנציאל לתלות והתמכרות. כדאי שזה יהיה בפיקוח ואישור רפואי ולא דרך האינטרנט.