תרופות ומשקל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/05/2007 | 15:17 | מאת: שירי

האם לתרופות פסיכיאטריות יש השפעה על חילוף החומרים ושריפת השומנים בגוף? נטלתי לוסטרל מספר חודשים והיה שינוי באחוזי השומן אצלי (עדיין רזה אבל כמתאמנת אני מרגישה שינוי). עוד, בעקבות הפרעות בתפקודי כבד, הפסקתי את התרופה. האם הפרעות בתפקודי כבד קשורות גם לנושא הנ"ל?

24/05/2007 | 17:59 | מאת: שיבא

ודאי שיש קשר בין תרופות פסיכיאטריות וחילוף חומרים. השמנה ניכרת. גם אני מרגישה את זה כרזונת הפכתי לפרה ועכשיו אני עושה דיאטה והמון ספורט כדי להתמודד עם המגפה שלך שיבא.

25/05/2007 | 00:55 | מאת:

לשירי תודה לשיבא, הלוסטרל כנראה שמאט את חילוף החומרים אבל אינו גורם להפרעה בתפקודי הכבד. כל טוב דר' גיורא הידש