ל דור בנושא "טרנקסל"

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

23/05/2007 | 10:05 | מאת: נירב

שלום ב 21/5 ענית לי בנושא ה"טרנקסל", "הטרנקסל" ו/או "לוריבן" ניתנו לי ע"י רופאים מומחים בתחום בריאות הנפש, וניורולוגיה בהתאם לנסיונם ובדיקותיהם לתופעות הp.a. איני יכול להציע להם תרופות אחרות(ה"ציפרמיל" ניתן לי לתקופה מסויימת אך תופעות הלואי היו כל כך קשות שהופסק, וחזר ל"טרנקסל"/או "לוריבן") לכן שאלתי על מינוני ה"טרנקסל" למניעה, או אולי טוב יותר ה"לוריבן".(אני יודע שהם מאותה משפחה) אודה לך על התיחסותך בנדון

23/05/2007 | 13:30 | מאת: דור

שלום רב טרנקסל 5 מ"ג שקול ללוריוון 0.5 מ"ג אבל הוא משפיע להרבה יותר שעות. אם 5 מ"ג טרנקסל לא מספיק אז ניתן לעלות ל-15 מ"ג ולקחת זאת פעם ביום בערב. אם הוחלט על טיפול בלוריוון אז יש לפצל את המינון היומי לפעמיים-שלוש ביום, כל פעם 0.5 מ"ג. לא מומלץ יותר מ-2 מ"ג ליום. בברכה וחג שמח, דור.