חג שבועות שמח לכל חברי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/05/2007 | 15:11 | מאת: מיכל

חג שבועות שמח לכולנו מאחלת את השנה הזו צחורה כחלב, ו...שימושית כחלב, הידוע שאינו מתקלקל... על טעויות אין להצטער, ניתן רק להפיק מהם עוד ועוד מעדני חיים מה שאנו נוהגים לקרוא להם ' יסורים ' :-) ולחייך לעולם שיהיה לכולנו חג שמח !!! הרבה אור שמחת חיים והכי חשוב אהבה בלב מיכל

23/05/2007 | 01:38 | מאת: דור

חג שבועות שמח לכולם, תאכלו הרבה גבינה ורצוי גם עוגת גבינה. וכמה שפחות כדורים פסיכיאטריים. רק בריאות, אושר ועושר. שלכם, דור.

24/05/2007 | 19:02 | מאת: שיבא

אהבתי מאוד את הברכה שלך שיבא

25/05/2007 | 00:24 | מאת:

אמנם קצת מאוחר אבל יופי של ברכה ותודה למיכל ודור, לשיבא-טוב לראות אותך כאן חוזרת אלינו בהרגשה טובה יותר. הידש