סימניים שלילים לדור ודר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/05/2007 | 14:10 | מאת: אבי

אני סובל כנראה מסימנים שלילים של סכיזופרניה ללא עבר או הווה של סימנים חיובים או פסיכוזה כבר 6 שנים האם יכול להיות שבעתיד אני יסבול גם מסימנים חיובים או פסיכוזה בעתיד

23/05/2007 | 00:49 | מאת: דור

שלום רב תלוי בגיל שלך ובגנטיקה. תיאורטית הכל אפשרי. אם יש גנטיקה של סכיזופרניה במשפחה אז אתה בסיכון מוגבר. אצל אנשים עם גנטיקה למחלה- אם אתה חשוף ללחצים קשים או לשימוש בסמים אז אתה בסיכון מוגבר. בד"כ אין הגדרה של סימנים שליליים אם לא היו לפני כן סימנים חיוביים. בברכה וחג שמח

24/05/2007 | 23:43 | מאת:

לאבי תודה לדור ואכן צריך לראות את כל התמונה וכל האדם. בכל אופן אם קיימת הפרעת אישיות סכיזואידית אז יש סיכון גדול יותר לפתח סכיזופרניה עם מצב פסיכוטי. כל טוב דר' גיורא הידש