משהו יודע?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/05/2007 | 14:09 | מאת: חסוי

מה זה סוג של דכאון עם תחושת זרות עצמית קלה? לא מצליחה להביר לרופא, הוא לא מבין. קיבלתי נוגדי דכאון שלא עזרו

23/05/2007 | 10:06 | מאת: דו?רו?ן

אי אפשר לעשות אבחון ממשפט אחד באינטרנט , את צריכה לשוב לרופא המטפל או ללכת לרופא אחר לעשות אבחון מסודר ולקבל טיפול מתאים , לא כתבת לנו איזה כדורים קבלת לכמה זמן ? איזה מינון וכו'

24/05/2007 | 23:42 | מאת:

שלום, תודה לדורון, יתכן שהדברים קשורים יותר לחרדה, אבל אם אין לפסיכיאטרים תשובה אפשר לחשוב על מבחנים פסיכולוגיים אשר יעזרו להבין את הבעיה. כל טוב דר' גיורא הידש