מצב פסיכוטי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

22/05/2007 | 12:12 | מאת: מיכה

אילו הם האפשרוית יש להביא אדם הנמצא במצב פסיכוטי לרופא מטפל, ההתקפות הם כנגד אמי אבא שלי מדמה כי היא בוגדת בו וגונבת גם ממנו אנחנו לא יודעים מה לעשות מכיוון שאנחנו יודעים כי הוא יתנגד לטיפול אבל החיים בבית הם גיהנום

23/05/2007 | 00:40 | מאת: דור

שלום רב, כל בקשה לבדיקה כפויה או אישפוז כפוי יש להפנות לפסיכיאטר המחוזי שהוא המחליט בנושא זה, עפ"י החוק לטיפול בחולי נפש- . http://abush.health.gov.il/download/forms/a2811_mentallaw91.doc אם אין מסוכנות פיזית מיידית (ככה נראה מדבריך) אפשרי עדיין אישפוז כפוי לא דחוף, בהתאם לסעיף 7 של החוק. אם יש מסוכנות פיזית מיידית אז סעיף 6 של החוק מאפשר אישפוז כפוי דחוף. קיימת אפשרות להזמין לביקור בית איש מקצוע, כגון- פסיכיאטר, רופא משפחה, עובדת סוציאלית, שהוא יתרשם ממצבו וינסח את המכתב לפסיכיאטר המחוזי. בברכה

24/05/2007 | 19:10 | מאת: שיבא

עד לא מזמן הייתי במצב פסיכוטי ובאמת הסביבה סבלה מאוד. לא היה דרך להוריד אותי מה"עץ" רק דודים שלי שכנעו אותי להתאשפז. הם אנשים דתיים שאני מאמינה בהם מאוד. בהצלחה, שיבא

24/05/2007 | 23:31 | מאת:

למיכה תודה למשיבים ואני מצטרף לדבריהם כל טוב דר' גיורא הידש