מינון גבוה פרוזק-שאלה לקהל הרחב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/05/2007 | 20:00 | מאת: חנניה

האם מישהו טופל בפרוזק במינון מעל80 מ"ג ביום, ויכול לספר לי מניסיונו על תופעות הלואי?

20/05/2007 | 21:02 | מאת: בת 20

פרוזק זה תרופה ש"מצילה" סוג מסויים של משתמשים ומנוונת נפשית סוג אחר של משתמשים. מנסיוני (שנה וחצי) החלפתי סוגים שונים בפיקוח רופא המשפחה (זה מה שמציאים לנערות דכאוניות בקו"ח היום, שיחה חודשית ודחיפת כדורים שכביכול לפתירת הבעיה) הכדורים שיתקו אותי- numb זו המילה הכי מתאימה לתחושה. לא רוצים סקס, לא ממש שמחים, לא ממש מדוכאים לא ממש אכפתיים לא ממש כלום.. מין שומדבר שכזה. ולגביי האובדנות- אתה עדיין רוצה למות, אבל פשוט יותר מודע להשלכותת יותר צלול בחשיבה עלזה. אין לי אמונה עוד בפרוזק, צר לי. עליי.