ציפרמיל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

20/05/2007 | 13:34 | מאת: עצמאית

האם אחת התופעות לוואי של תרופת הציפרמיל או הציפרלקס יכולה לגרום להפרעה בתיאבון (תיאבון מוגבר או חוסר תיאבון) ומה ההשפעה של התרופה על עליה או ירידה במשקל?

21/05/2007 | 17:14 | מאת: דו?רו?ן

כן זו אחת מתופעות הלוואי האפשריות אבל לא תמיד אצל כל אחד ,בתחילת השימוש עלול להיות חוסר תאבון ולאחר שהגוף מתרגל לכדור יכול להיות תאבון מוגבר או נורמלי, הכל אישי , לאחד הכדור יכול לגרום לעליה במשקל כתוצאה משיפור במצב הרוח ולאחר שאוכל בצורה אובססיבית יכול הכדור לגרום לשליטה על האכילה וע"י כך ירידה במשקל כך שצריך לנסות ולראות אין דרך אחרת.

22/05/2007 | 00:30 | מאת:

תודה לדורון ואני מצטרף לדבריו חג שמח דר' גיורא הידש