גמילה מקלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/05/2007 | 22:25 | מאת: שייקה

לפי שיקול דעתי ברצוני להיגמל מ 0.5 מ"ג קלונקס ליום. האם כדאי לפצל 1/2 כדור בערב ו 1/2 בבוקר ומשם להיגמל - המטרה היא שהכדור יהיה בדם באופן רציף. או לפשוט מכדור אחד 0.5 מ"ג בליילה להוריד כל שבועיים 1/4 כדור? האם אפשרי להיעזר באסיוול לצורך גמילה?

20/05/2007 | 01:01 | מאת: דור

שלום רב לא לפצל בשום אופן- זה מתכון להחמרת ההתמכרות ולא לגמילה. כאשר נמצאים בתהליך של גמילה מקלונקס מרכזים את הנטילה פעם ביום בלבד ויורדים בהדרגה. יש כאלה שמפחיתים רבע כדור כל שבוע ואחרים חצי כדור כל שבועיים. תנסה ותראה. עם אסיוול זה באמת יותר קל- אם החלטת לעבור אליו אז להשתמש בטבליות של אסיוול 2 מ"ג. גם כאן לקחת בהתחלה 5 מ"ג בערב (במקום קלונקס 0.5 מ"ג) וכל שבוע או שבועיים להפחית 1 מ"ג. בברכה

20/05/2007 | 10:04 | מאת: דו?רו?ן

לדעתי לרדת במינון לאט, לקחת חתי כדור פעמים ביום לא יעזור לגמילה כי הזמן שהכדור משפיע הוא כ 30 שעות,לא נראה לי שכדאי לעבור לאסיוול שניהם מאותה משפחה . כדאי אולי לעבור לכדורים ממשפחה לא ממכרת כגון SSRI כל זה בהתיעצות עם הרופא המטפל רצוי פסיכיאטר. http://www.infomed.co.il/drug2.asp?dID=268

21/05/2007 | 16:25 | מאת: שיבא

מנסיוני האישי אפשר להיגמל בכל דרך מקלונקס. מה גם שאתה לוקח רמות נמוכות

21/05/2007 | 23:43 | מאת:

לשייקה תודה למשיבים ואכן לא כדאי לחלק לשניים, כדאי לרדת במינון לאט לאט וגם אסיוול עשוי להיות פתרון במידה והגמילה קשה. חג שמח דר' גיורא הידש