פלוטין 40

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

19/05/2007 | 17:19 | מאת: מתן

שלום האם ניתן לומר כי פלוטין 40 מ"ג ביום שווה ערך לסרוקסט או רסיטל 40 מ"ג?מבחינת חוזק התרופה?מבחינת ההשפעה?האם 40 מ"ג פלוטין הוא מינון טיפולי מלא?

19/05/2007 | 19:00 | מאת: דור

שלום רב כנראה שלא. כי המינון המלא של פלוטין=פרוזק הוא 80 מ"ג ליום ואילו המינון המלא של סרוקסט הוא רק 50 מ"ג ליום. כאשר אני אומר מינון מלא אז הכוונה למינון המקסימלי שאושר ע"י ה-FDA כי אין הוכחה שמינון יותר גבוה יתן תוצאה יותר טובה. בברכה

21/05/2007 | 23:31 | מאת:

למתן המינונים שציינת הם אכן מקבילים. 40 מג' מהתרופות שציינת כולל פלוטין הם המינון המקסימלי לטיפול בדיכאון. ב-OCD אפשר להגיע למינונים גבוהים יותר. חג שמח דר' גיורא הידש