טיפול תרופתי במניה דיפרסיה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/05/2007 | 22:30 | מאת: מירי

אני פונה אליכם על מנת להבין דבר מה אני מטופלת בטיפול תרופתי אלטרול 250 מ"ג כול ערב וכמו כן למוגי'ן 150 מ"ג גם כול ערב ומצבי אינו משתפר ועדין לא הצליחו לאזן אותי כול הזמן יש ירידות במצב הרוח ויש לי קושי להתמודד עם כול דבר שאני מרגישה בחלק הנפשי אני מתחילה להגיע למצב שאני מרגישה רעידות פחדים אי שקט חוסר ריכוז אפתיות וכעס ואני אינני יודעת מה לעשות אני מטופלת אצל פסיכיאטיר מבין הטובים ואני מבקשת ממכם לתת לי עצות שניתן לעשות שינוי בנושא הטיפולי התרופתי

19/05/2007 | 13:30 | מאת: דור

שלום רב ניתן לעלות במינון של הלמוג'ין=למיקטל עד 400 מ"ג ליום, או להחליף אותו לליתיום. תתיעצי עם הפסיכיאטר שלך מה יותר מתאים עבורך. בברכה

19/05/2007 | 18:03 | מאת:

למירי תודה לדור, ואכן אפשר לעלות במינון או להחליף לליטיום. אפשר לחשוב גם על החלפת האלטרול בנוגד דיכאון מהדור החדש יותר, אבל אני מניח שכבר ניסו אותם בעבר?? שבוע טוב דר' גיורא הידש

19/05/2007 | 18:16 | מאת: מרי

שאתה אומר לעלות את המינון ל400 מ"ג היום או לקחת את הליתיום מה השוני ומה התופעות לואי שמרגישים ואם יש בכדורים שיכול לגרום איזה קושי תפקוד היום יומי