חרדה ורסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/05/2007 | 18:14 | מאת: שירה

שלום אני סובלת מהפרעת חרדה- אגורפוביה בדרגה מתונה יחסית (לא עולה במעליות, מפחדת לטוס ולהיות בחו"ל, בעיה עם חניונים תת קרקעיים וכו'..מפחדת לנסוע רחוק מהבית ..) התחלתי לקחת רסיטל 20 מ"ג. בנתיים לוקחת רק שבוע. קראתי שרסיטל מתאים לדיכאון... האם קיבלתי את התרופה הנכונה? כי הבעיה שלי היא לא דיכאון. תודה על התשובה

19/05/2007 | 08:24 | מאת: דו?רו?ן

הכדור מתאים גם להפרעות חרדה , ההשפעה מתחילה תוך כמה שבועות וההשפעה מירבית תוך כ 3 חודשים .

19/05/2007 | 13:32 | מאת: דור

שלום רב רסיטל=ציפרמיל אושרה ע"י ה-FDA לדיכאון בלבד אבל הציפרלקס (תרופה מאד דומה) אושרה גם נגד חרדה ולכן משערים שגם הרסיטל טובה נגד חרדה, אך אין לכך אישור רשמי. כדי לדעת אם התרופה עוזרת לך עליך לקחת אותה 6 שבועות לפחות. בברכה

19/05/2007 | 18:01 | מאת:

לשירה תודה למשיבים ותצטרכי לחכות ולראות את השפעת התרופה עליך, הרסיטל עשויה לעזור. שבוע טוב דר' גיורא הידש

19/05/2007 | 23:39 | מאת: ירון

לשירה שלום רב, רסיטל היא תרופה טובה וממשפחת SSRI מצטיינת במיעוט תופעות לוואי. התרופה טובה ויש איתה ניסיון רב בא5רץ ובעולם בטיפול בחרדות ובדיכאון. התרופה אכן מתאימה לדיכאון. כדאי להתחיל בטיפול. בהצלחה.