בעיה בתפיסת מרחב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/05/2007 | 16:17 | מאת: נטע

נטע תאריך: 16.5.2007 שעה: 16:46 לגידי שלום! יש לי איזה שהיא בעיה הקשורה לתפיסת המרחב. אני מתקשה להחליט אם זה שייך לתחום הנפש.....ובכל זאת... יש לי נטיה כרונית להתבלבל בכיוונים. לדוגמא .אם אני צריכה להגיע מנקודה א' לנקודה ב' בסביבה שאינה מוכרת לי, בדרך חזרה אני אוטומט לוקחת את הכיוון ההפוך .כדי להגיע לנקודת המוצא. אם אתה הכתובת .אשמח לקבל הסבר על התופעה ,ואם יש מה לעשות בעניין. אגב,במשפחתי אני לא היחדה האם זה גנטי? תודה מראש.

18/05/2007 | 18:10 | מאת: נטע

לדר שלום שאלתי הופנתה לדר גידי והיא בקש שאפנה את ההשאלה לפסיכיאטריה תודה-נטע.

19/05/2007 | 13:46 | מאת: דור

בשלב ראשון הייתי ממליץ על איבחון נוירופסיכולוגי מקיף. יש לפנות לנוירופסיכולוג לאיבחון.