על אדרונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/05/2007 | 08:43 | מאת: מישהי

האם תופעות הלוואי של אדרונקס (וכוונתי למערכת העיכול - עצירות, נפיחות הבטן) יכולות לגבור עם העליה מ- 4 ל-8 מ"ג והאם תופעת לוואי זו פוחתת עם הזמן לציין שמבחינת התזונה אין הרבה מה לעשות- אני אוכלת תזונה שעשירה בהמון ירקות וסיבים) תודה

18/05/2007 | 13:18 | מאת: דור

שלום רב כל התרופות נגד דיכאון אשר משפיעות על הנוראדרנלין גורמות לעצירות, לפעמים קשה. יש חולים שפשוט מתרגלים לתופעת לוואי זאת, או שהיא נחלשת עם הזמן, או שעוברים לתכשיר שמשפיע על הסרוטונין בלבד (פרוזק, ציפרלקס וכיוצ"ב). בברכה

18/05/2007 | 18:51 | מאת: ירון

אני לוקח פבוקסיל שגורם לי גם לעצירות קשה והוא משפיע על הסרוטונין, אז מה ההסבר? למישהי- העצירות לצערי לא עברה לי, גם אני קיויתי שזה יעבור בהתחלה. תמיד צריך לשקול במהלך הטיפול את היתרונות מול החסרונות של הטיפול.

18/05/2007 | 19:39 | מאת: מישהי

תודה לך דור ואיך בדיוק הכדור משפיע על פעולת ההתרקנות? הוא מאט את תנועתיות המעיים? מקטין את כמות הנוזלים במערכת העיכול? מעניין אותי וחשוב לי גם לדעת נדמה לי שהיא גם גורמת לצרבת- האם זה הגיוני? והיא גם גורמת לחרדה- האם תופעת לוואי זו תעבור? היתרון של הכדור: יכולת הריכוז שלי כמו גם המוטיבציה שלי לסיים את לימודי גדלו אני מאוד מקווה שעניין העצירות יתמתן- זה מאוד מציק פיזית ונפשית

22/08/2007 | 19:45 | מאת: דניאלה

האם ניתן לקחת 2מ"ג רספרדל,150מ"ג טופמקס ו 2מ"ג אדרונקס ביום ? חולה בהפרעה דו קוטבית תודה

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

03/05/2008 | 21:27 | מאת: יש לי שם..

אני לא מעונינת להישתמש בכדור זה!! אני בפנימיה!! יש לי לחצים,עצבים,קריזות ואני חוששת שכדור זה היפגע בי מאוד (מה זאות אומרת סחרחורות,כעבים..למה לי ליסבול בדיקותת דם זה יותר גרוע בנוסףף לכךך שזה כימי אני מיעצת וחושבת גם שזה לא ממש משתלם לי לכחת אותו..מה אתם חושבים ויש לכם לומר לי??

29/11/2008 | 23:07 | מאת: שרה

אני סובלת מדיכאון כרוני מזה כ-30 שנה. מנסה ללא הצלחה רבה לפתור את הבעייה. כיום אני מקבלת לוסטרל ולמיקטל, והרופא הוסיף לי עכשיו אדרונקס. האם תרופה זו יכולה לגרום בהתחלה להרעה במצב הדיכאוני, ורק אח"כ להטבה ??? כי זה מה שקורה לי ואינני יודעת אם זה יכול להיות בגלל התוספת של האדרונקס.