לדור ול דר הידש סוליאן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/05/2007 | 18:27 | מאת: אבי

האם סוליאן יכול לעזור לסכיזופרניה פשוטה ללא עבר או הווה של סימנים חיובים או פסיכוזה. על איזה תרופה אתה ממליץ לבעיה זאת חוץ מלפונקס רספירדל וזיפרקסיה וסרווקאל ופלונקסוואל וסמאפ ומודל וכל התרופות האנטי דיכאון שקימות מחכה לתשובה תודה רבה על העזרה

18/05/2007 | 13:53 | מאת: דור

שלום רב השאלה המרכזית אם יש לך סכיזופרניה. זה מאד מסובך לאבחן סכיזופרניה רק עפ"י סימנים שליליים ואז יש גם סיכוי גבוה לאיבחון שגוי. בסכיזופרניה קיימת הדרדרות קבועה ומתמשכת של תפקודים קוגנטיביים, רגשיים והתנהגותיים. אם זה המצב אצלך אז כדאי לחפש טיפול שיעצור את ההדרדרות. התרופות נגד סכיזופרניה משפיעות בעיקר נגד הפסיכוזה ומעט מאד נגד הסימנים השלילייים. בברכה

19/05/2007 | 14:02 | מאת:

לאבי התרופות מהדור החדש עשויות לעזור גם לסמנים שליליים, כך גם התרופות שציינת ובמיוחד הסוליאן. שבת שלום דר' גיורא הידש