תלות בריספרדל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/05/2007 | 15:36 | מאת: תמרה

אני לוקחת חצי מ"ג ריספרדל במשך חצי שנה בערך,אחרי שבמשך שנה וחצי לקחתי מינון גבוה יותר,והייתי בהתחלה במינונים ממש גבוהים.השאלה שלי האם באמת אני צריכה את זה?יש כאן תופעה מוזרה לדעתי.אם אני אפסיק את הריספרדל נראה לי שבהדרגה זה יביא לי את המצב המאני,מצד שני האם חצי מ"ג מונע את המאניה?! אשמח לשמוע את דעתכם בעלי הניסיון וכמובן את דעתו המקצועית של דר.הידש.תודה.

19/05/2007 | 14:01 | מאת:

לתמרה את התשובה הנכונה לגביך את יכולה לקבל רק מהרופא המכיר אותך. מינון של חצי מג' הוא באמת מינון נמוך ואולי צריך לעלות במינון? מאניה עלולה לחזור ולדעתי כדאי לעשות הכל כדי שהמאניה לא תחזור שבת שלום דר' גיורא הידש