מודאגת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/05/2007 | 15:10 | מאת: מירה

יש לי חבר קרוב שחולה במניה ומטופל בליתיום, לאחרונה הוא החל לשתות אלכוהול 2-5 פעמים בשבוע, בפעמים אלו הוא מתחיל להתרגש ולבכות מכל דבר, הוא גם נהיה עצבני ולא מפסיק לדבר, הוא לא הדרדר למצבי אלימות אבל לפעמים הוא מאוד קרוב (הוא עוצר את עצמו ). אני דואגת לו ומטיפה לו כל הזמן להפסיק לשתות. מה לעשות?

19/05/2007 | 14:00 | מאת:

למירה אכן השתיה של אלכוהול עלולה להיות מסוכנת מאוד וחייבים לדאוג שיפסיק. צריך לערב את האנשים הקרובים אליו, הורים, אחים וגם את הרופא המטפל. שבת שלום דר' גיורא הידש