ריטלין וציפרלקס בארה"ב ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/05/2007 | 11:24 | מאת: ארני

דוקטור שלום אני משתמש בציפרלקס כבר כמה שבועת ובריטלין כבר כמה שנים. בעוד שבוע אני נוסע לעבוד בארה"ב ולא ההיתי רוצה להפסיק לקחת את שניהם. שמעתי שבארה"ב ריטלין נחשב לסם נרקוטי . האם זה נכון? אם "יתפסו" אותי בשדה תעופה עם ריטלין וציפרלקס יעשו לי משהוא? יש איזה שהיא אפשרות לקנות את זה שם? או שאולי ההורים שלי ישלחו לי מהארץ ? הכי חשוב ולסיכום איך אני משתמש בריטלין וציפרלקס בארה"ב בלי לעבור על החוק? תודה נ.ב שאלתי בפורום בעיות קשב וריכוז ולא עזרו לי .

17/05/2007 | 20:25 | מאת: אמא רחוקה

כדי להיכנס לארה"ב עם תרופות רק צריך מרשם תקף ואז אין בעיות במכס. כמות אדירה של אמריקאים משתמשים בריטלין. לקנות שם צריך מרשם מרופא אמריקאי ואז כל בית מרקחת ישמח למכור לך. אם אתה עובד שם חוקי אז יהיה לך ביטוח והוא מכסה תרופות עם עלות מאוד נמוכה. אם ההורים ישלחו מהארץ לא בדואר אז זה לא חוקי . וכל זה עונה על השאלה באחרונה. אשמח לענות על עוד שאלות אם יש

17/05/2007 | 22:58 | מאת: דור

שלום רב אני מתאר לעצמי שיהיה לך ביטוח רפואי בארה"ב וכדאי לבדוק שהוא כולל גם פסיכיאטריה. כאשר תגיע לארה"ב תיצור קשר עם פסיכיאטר מקומי, הראה לו מכתב באנגלית מפסיכיאטר ישראלי עם האבחנות והתרופות והוא ימשיך את הטיפול משם ואילך. שתי התרופות שציינת נמצאות בארה"ב באותה קטגוריה שהן נמצאות בישראל. יכולים בשדה התעופה לבדוק אם אין לך סמים, אבל אם יצורף לזה מכתב באנגלית מפסיכיאטר ישראלי אז לא תהיה בעיה (אותו מכתב שממוען לפסיכיאטר האמריקאי). אם אתה רוצה לעשות את זה עוד יותר פשוט- בקש מהפסיכיאטר הנוכחי שישלח כבר עכשיו מכתב באנגלית עם סיכום טיפול, או העתק באנגלית של התיק הרפואי, לפסיכיאטר שאתה מתכוון להגיע אליו בארה"ב, להמשך טיפול. בברכה

19/05/2007 | 13:56 | מאת:

לארני תודה למשיבים ואני מצטרף לדבריהם. יש מעט מאוד עבודות על השילוב של ריטלין עם נוגדי דיכאון, ציפרלקס לדוגמא. מה הניסיון שלך? נסיעה טובה הידש