ויפקאס + למיקטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/05/2007 | 09:31 | מאת: ריקי

לדור ולד"ר שלום אתם אומרים שלוקח זמן ללמיקטל לעבוד כלומר עד כחודשיים כי זה בהדרגה, וזה אומר להמשיך לסבול עוד כחודשיים שאולי יעזור ואולי לא. האם לא עדיף אם כבר לעבור למשפחת הטרציקלים כמו חזרה לפרימוניל או אלטרול? האם גם את זה אפשר לשלב אם הלמיקטל? ואיך יורדים מהויפאקס למעבר לאלטרול? מאוד מחכה לתשובתכם, כי אתם עוזרים לי יותר מהרופאים שלי שמאכזבים בתודה ריקי

17/05/2007 | 23:29 | מאת: דור

לריקי שלום, להמשיך עם ויפאקס+למיקטל או ויפאקס+ליתיום לחודשיים (ליתיום יותר חזק, משפיע יותר מהר, אבל יותר תופעות לוואי). אח"כ לשקול מה הלאה, בהתאם להשפעה, בהתאם לגיל שלך, מצב בריאותי כללי ועוד פרטים. בברכה

19/05/2007 | 13:54 | מאת:

לריקי לא אמליץ לך על הטיפול המתאים לך לפי מכתבים ברשת, אבל זה החיסרון של הלמיקטל, אפשר ליטול תרופה אחרת ממשפחת המייצבים כמו ליטיום, דפלפט או טגרטול. שבת שלום דר' גיורא הידש