פריזמה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/05/2007 | 23:54 | מאת: יהלי

בת 23 קיבלתי פריזמה בשל דיכאון ומחשבות טורדניות במינון של חצי כדור ל-8 ימים ובמידה ואין תופעות לוואי להעלות לכדור שלם. לגבי ופעות הלוואי - עייפות ונטיות אובדניות היו לי גם לפני לקיחת הכדור אז העלתי כעבור 11 יום לכדור שלם ועתה חשה עייפות כבדה .. בקושי מצליחה לתפקד בבוקר אחרי הנטילה..וכמובן שלפסיכיאטרית בקופ"ח לא תהיה תשובה.. אז אני שואלת אותך.. מה לעשות? לרדת שוב לחצי או להמשיך שלם ולקוות שזה ישתפר?

18/05/2007 | 18:59 | מאת: ירון

19/05/2007 | 13:52 | מאת:

ליהלי לעתים לוקח זמן עד שהגוף מסתגל לפריזמה, אפשר לחזור לחצי כדור, הרי אין שום דבר דחוף לעלות במינון, ואפשר לנסות ליטול את התרופה בערב או לחלק בוקר/ערב, מה שמתאים לך. שבת שלום דר' גיורא הידש