לד"ר הידש-כמה אירוני ועצוב

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/05/2007 | 19:47 | מאת: יעל

אני מוכרחה לומר את דעתי בכל הנוגע להתכתבויות מאין אלו בפורום. איך אדם מלומד כמוך, חושב שהוא מסוגל לתת פרוגנוזות או השערות כאלו ואחרות למטופלים מבלי לראות ולהיפגש עמם?! אתה יודע...אני נמצאת היום במצב די קשה בדיוק בגלל הקיום של כל הפורומים הללו.. אני חוויתי גלישה פסיכוטית ברשת..שהובילה אותי למחשבות יחס...כל מה שנקרא, נבהלתי. חשבתי ואולי הזדהתי יותר מדי עם מה שנכתב לי ולאחרים. כיום אני בחרדה ולפי מה שכתבת תיתכן חרדה כרונית כזו לכל החיים, חיי מאוד הצטמצמו וכל זאת אודות לפורומים ולרופאים שעומדים בראשם. אני לא מבינה איך אדם טיפולי....חושב שיכול לעזור מבלי להפגש פנים אל פנים, לבדוק, לרכך את התגובות וכו'יב... אני די כועסת...כי לכאורה חיי ממש נהרסו עקב כך. כיום מסתובבות לי בראש כל הדברים והפרגנוזות שנכתבו כאן....לא תמיד יוצאים מדכאון פוסט פסיכוטי/ ייתכן נזק בלתי הפיך/ חרדה כרונית...וכו'.. לולא כל התכנים הקשים הללו , ייתכן כי הייתי מלאה תקווה שדברים ישובו לקדמותם ללא שאריות או נזקים אך, מרגע שתיתכן אפשרות כזו ולו הקלושה ביותר....אז אתה מבין כבר למה אני מתכוונת? כמו נבואה המגשימה עצמהף ההתכוונות היא כבר אחרת וכבר ידוע זה מזמן, שאמונה, חשיבה חיובית ותקווה היא 50% מהריפוי ערב טוב ומבורך

15/05/2007 | 23:28 | מאת: תמימי

יעל יקירתי אין לך מושג כמה אני שמחה שסוף סוף בוקעת האמת מתוך כל האבחנולוגיות שלך. את לגמרי צודקת. לגמרי לגמרי לגמרי. ואני איתך ואוהבת אותך ומאמינה בך מאד מאד תמי.

15/05/2007 | 23:32 | מאת: אמא רחוקה

אני לא מכירה אותך אבל אני בטוחה שאת סובלת וחבל לי ולהרבה אחרים הפורום ממש עזר ועוזר

16/05/2007 | 00:41 | מאת:

ליעל טוב שאת כותבת את הדברים, ואכן חשוב לזכור שתמיד צריכים לשמור על מידה של זהירות. וטוב שאת מעוררת את תשומת הלב לנקודה זו. על זה אני יכול רק להודות לך. חשוב להזכיר את העיקר ואני מקווה שאת זוכרת שתמיד נכתב שהדברים הנאמרים הם כלליים ולא ניתן לתת אבחון או התייחסות לפרט מסויים ששואל, כך שתזכרי שכל הדברים שאמרנו הם כלליים ולא עליך אישית. חשוב מאוד לשמור על אופטימיות ותקווה וכפי שהתרשמתי ממך ומאישיותך בפורום בהחלט יש הרבה מאוד מקום לתקווה שיהיה טוב. כל טוב דר' גיורא הידש