לוסטרל והריון מתוכנן

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/05/2007 | 11:23 | מאת: דנה

שלום רב אני נוטלת מזה כחצי שנה לוסטרל במינון 50 מג ליום. מתכננת הריון בקרוב מאוד, מתי מומלץ להפסיק את נטילת הלוסטרל? תוך כמה זמן "מתנקה" התרופה ממחזור הדם? אין ברצוני לקחת שום סיכון ובהמלצת רופא החלטנו על הפסקה הדרגתית לקראת ההריון. מה דעתך בנושא ?? מה הוא נסיונך במקרים דומים ?? תודה!

16/05/2007 | 00:27 | מאת:

לדנה באופן כימי תוך שבוע את "נקיה" מלוסטרל ואם את רוצה להיות בטוחה אז אפשר לקחת שבועיים. בכל אופן הפסקת הלוסטרל היא הדרגתית כדי שאת לא תרגיישי תופעות שעלולות להיות מהפסקה מהירה יותר. אז אפשר להתאפק עוד חודש ואני חושב שתוך חודש תוכלי לסיים את הטפול בלוסטרל ולהתקדם להריון. בהצלחה כל טוב דר' גיורא הידש