מבולבלת

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

14/05/2007 | 17:51 | מאת: אני...

כבת 47...בתקופה האחרונה נתונה ללחצים רבים אחת התופעות שיש לי עיקצוצים בפנים מעין נימול ובתוך העין וטיקים שאינם נראים רופאת משפחה מייחסת זאת למתח ואני תוהה מקבלת קלונקס 0.5 חצי כדור ליום תודה מראש

15/05/2007 | 00:45 | מאת: דור

שלום רב רופא מקצועי לבירור העניין הוא קודם כל נוירולוג. אחרי שיתן לך את דעתו, תוכלי לדעת אם רופאת משפחה צודקת. כמו כן, ייתכן שנוירולוג ימליץ על טיפול בתרופה אחרת. פני לנוירולוג לבדיקה ובירור הנושא. בברכה

16/05/2007 | 00:27 | מאת:

שלום, התופעות שאת מתארת בהחלט עלולים להיות ממתח וחרדה. לא כתבת כמה זמן את לחוצה וכמה זמן הסימפטומים, אבל אם הדברים מתמשכים יש לחשוב על אפשרויות טיפוליות נוספות. כל טוב דר' גיורא הידש